La vuitena jornada de la Lliga arriba al Palau d’Esports amb un partit que enfrontarà les blanc-i-blaves amb el Campus Promete. Les de Canut lluitaran per retrobar-se amb la victòria després de dues derrotes en els últims partits, que les ha fet situar-se en quarta posició a la classificació.

El Cadí La Seu torna a la Lliga, després de dues setmanes de descans de la competició. Tot i que l’equip urgellenc no ha parat d’entrenar, ho ha fet amb molt poques integrants del primer equip per algunes lesions lleus i jugadores que han estat cridades per les seves seleccions.

Aquest dijous el Cadí La Seu s’enfrontarà al Campus Promete, que es situa en sisena posició a la classificació. Les de Cesar Aneas arriben a la Seu amb un balanç de 4 victòries i 3 derrotes. Canut destaca jugadores amb bon tir des de la línia de triple i un bon rebot ofensiu com Bojana Kovacevic i Aina Ayuso.

La vuitena jornada de la Lliga tindrà lloc aquest dijous, 18 de novembre, a les 20h del vespre al Palau d’Esports de la Seu d’Urgell. El partit es podrà seguir en directe per Pirineus Televisió.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU

Notícies del Pirineu