Aquest dimarts ha començat la 37a edició dels Campionats de Catalunya Universitaris. Enguany Puigcerdà i Llívia seran les seus d'aquest esdeveniment esportiu, on hi participaran més d'un centenar d'equips de diferents universitats catalanes. Això representa que, fins al febrer, un total de 1800 esportistes competiran a les instal·lacions cerdanes en sis proves d'equip: handbol, rugbi, futbol, futbol sala, bàsquet i voleibol.

La Universitat Ramon Llull organitza enguany els campionats, agafant el relleu a la Universitat de Girona. Coordina, doncs, les 12 universitats catalanes que hi participen. Des de l'organització destaquen les ganes que tenien els nois i noies de ser als campionats i tot el que l'esport els aporta.

Els partits de futbol, futbol sala, bàsquet i voleibol tindran lloc a les instal·lacions esportives de Puigcerdà, i els d’handbol i rugbi a les de Llívia. Des dels dos ajuntaments s'han mostrat molt satisfets de poder acollir uns Campionats de Catalunya Universitaris i han destacat les bones instal·lacions de què disposen.

Parlen al vídeo: JOSEP M. GARRELL, RECTOR UNIVERSITAT RAMON LLULL

Notícies del Pirineu