Pallarsactiu ha posat en marxa una campanya per mirar d’atreure nous habitants als Pallars. A través d’uns vídeos, mostra el canvi de vida que han experimentat diverses persones que han marxat de la ciutat per establir-se al Pallars Jussà i Sobirà arran de la pandèmia. Totes elles asseguren que la seva qualitat de vida ha millorat gràcies a tenir més temps i un major contacte amb la natura, tot mantenint un bon nivell de serveis i unes possibilitats de treball o teletreball molt similars.

Els vídeos s’aniran difonent a través de les xarxes socials i els mitjans de comunicació, per mirar d’atraure a altres persones d’entorns urbans que també s’estiguin planejant fer un canvi de vida. Tot plegat s’emmarca en l’estudi que ha realitzat enguany Pallarsactiu per mirar d’aprofitar els nous hàbits de vida i l’auge del teletreball que ha generat la pandèmia per intentar repoblar els Pallars.

Notícies del Pirineu