El primer Open Bloc Urbà d’escalada que s’ha organitzat a la Seu d’Urgell ha comptat amb més d’una norantena de participants. Aquesta proposta ha estat organitzada pel consistori de la ciutat i organitzadors que han volgut dinamitzar la sala privada, el Rocko de la Seu, i el búlder municipal.

La competició ha seguit la modalitat d’escalada en bloc, una disciplina sense corda, en la qual els participants han de seguir les preses del mateix color, que marquen la dificultat.

La cita esportiva ha començat al local del Rocko amb 10 blocs, després de dinar s’ha continuat amb 10 blocs més a la sala municipal situada al Pavelló Poliesportiu i seguidament s’ha fet escalada pels carrers i edificis de la Seu.
Aquesta nova proposta s’ha creat amb l’objectiu de fer més visible i dinamitzar l’escalada a la ciutat.

Aquest primer Open Bloc Urbà d’escalada ha suposat el retorn de la competició en aquest esport després de 19 mesos a la capital urgellenca.

Parlen al vídeo: RAI SUÑÉ, ORGANITZADOR OPEN BLOC URBÀ D’ESCALADA

Notícies del Pirineu