El Club de bàsquet Llívia Puigcerdà ha presentat aquest diumenge tots els equips que aquesta temporada competeixen en la lliga regular. L'entitat disposa de 12 equips federats, però treballa amb 15 grups diferents, ja que cal incloure els dos grups formatius de nens i nenes de 4 a 7 anys i l’equip d’Únics Cerdanya, integrat per persones amb discapacitat intel·lectual i que es va incorporar a l’entitat la temporada passada. En total, més de 200 esportistes.

Feia temps que el club no organitzava una presentació així i, veient la bona acollida que ha tingut, es demostra la importància i força que té l'entitat.

Des dels grups escolars fins als equips sènior, tots els jugadors i jugadores han anat ocupant la pista del pavelló esportiu llivienc, aplaudits i animats des de la graderia, que s'ha omplert de familiars i amics.

L'ovació més forta se l'han emportat, sens dubte, els jugadors de l'equip Únics Cerdanya, un projecte que néixer fa un any amb una desena de jugadors i des de llavors no ha parat de créixer, fins als 22 d'ara.

Des del club han avançat que estan treballant en una segona fase del projecte Únics per impulsar un equip d'adolescents i infants amb diversitat funcional. També han destacat la presència cada cop més important d'equips femenins al club, que compta actualment amb cinc conjunts i el grup de formació.

A la presentació hi han assistir els alcaldes de Puigcerdà i Llívia, Albert Piñeira i Elies Nova, respectivament, així com diversos regidors cerdans.

L'acte ha finalitzat amb la celebració del partit de Tercera Catalana entre el primer equip sènior del Llívia i l’Olesa B, que va acabar amb derrota ajustada per 63-69.

Parlen al vídeo: CESC SENPAU, DIRECTOR ESPORTIU CLUB BÀSQUET LLÍVIA-PUIGCERDÀ

Notícies del Pirineu