Prop de 200 infants han participat aquest diumenge en una nova edició de la Matxixics, la cursa de muntanya infantil de la Rialp Matxicots. S’han fet tres curses diferents, una de 5 quilòmetres i 200 metres, una altra de 3 quilòmetres i mig i una darrera d’un quilòmetre i mig de llargada. A banda de divulgar els valors de l’esport i la muntanya, la Matxixics també ha tingut un vessant solidari.

Enguany, a més, s’ha convidat a participar a l’esdeveniment als diferents cossos de seguretat i emergències que treballen a la zona.

Els participants procedien principalment dels dos Pallars, però també n’han vingut de la resta de Catalunya. Tant la Rialp Matxicots com la Matxixics s’han pogut recuperar enguany després de l’aturada de l’any passat per la pandèmia.

Parlen al vídeo: KIKO PERIS, MEMBRE ORGANITZACIÓ MATXIXICS

Notícies del Pirineu