L'equip dels júniors del Cúrling Puigcerdà s'ha proclamat aquest cap de setmana subcampió de la 16a Lliga catalana d'aquest esport, una competició que ha tingut lloc a la pista de gel del poliesportiu de Puigcerdà. En total hi han participat sis equips: L'Sporting l'Olla, el Barcelona i el Club Esquí Berguedà i tres equips locals: el Puigcerdà Carlit, el Puigcerdà Puigpedrós i el Puigcerdà La Tosa, l'equip subcampió. El campió de la lliga ha tornat a ser l'Sporting l'Olla i la tercera posició l'ha ocupat el cúrling Club Berga.

La competició regular va començar dissabte al matí, amb tres partits, i diumenge s'han disputat dos més en el format de tots contra tots.

L'equip dels júniors el formen Marc Moralla, Joel Ruiz, Oriol Gastó i Aleix Raubert, joves jugadors que aquesta temporada tenen cites importants.

La lliga catalana és també una bona oportunitat per a preparar-se per al Campionat d'Espanya, on el Puigcerdà hi serà present amb dos equips: un masculí i un mixte.
Des del club puigcerdanenc han aprofitat per reclamar més inversions i millors instal·lacions per a la pràctica del cúrling a nivell català i també a Puigcerdà, on des de fa anys s'espera la construcció de dos carrils.

Parlen al vídeo: CARLES DE MOXÓ, PRESIDENT CÚRLING PUIGCERDÀ

Notícies del Pirineu