Un centenar de jugadors han participat aquest cap de setmana al 14è Torneig Multicultural de Futbol 7 de Puigcerdà, després que l'any passat no es pogués celebrar per la situació sanitària. Es tracta d'un torneig amistós que té lloc al camp de futbol del club poliesportiu i que sempre té bona acollida. Enguany hi han participat nou equips formats per uns 12 o 14 jugadors de fins a 15 nacionalitats diferents. L'objectiu és, doncs, promoure la integració social de les persones nouvingudes.

De fet, alguns dels equips els formaven jugadors de fins a vuit països diferents, com ara Colòmbia, Bolívia, Perú, Romania, Marroc, Itàlia o Argentina.

Des de l'ajuntament aposten per mantenir el torneig que, com hem dit, ja compta amb 14 edicions.

Els partits s'han celebrat des de dissabte a la tarda i fins diumenge al migdia i han aplegat també força públic.
Des de l'organització esperen poder comptar amb equips femenins de cara als propers anys.
El torneig està organitzat per l’Àrea de Benestar, Ciutadania i Ocupació de l’Ajuntament de la capital cerdana, amb el suport de la Comissió Multicultural de Puigcerdà, el Club Poliesportiu i l’Àrea d’Esports.
Pel que fa a la Fira Multicultural, que sempre té lloc al juliol però que enguany no es va poder organitzar per la pandèmia, des de l'ajuntament han avançat que esperen poder-la recuperar l'any vinent.

Parlen al vídeo: FABIOLA ROMERO, ORGANITZADORA - CARME MAS, REGIDORA IMMIGRACIÓ AJUNTAMENT PUIGCERDÀ

Notícies del Pirineu