Aquest cap de setmana cap dels equips sènior del Club Gel Puigcerdà tenen partits. Tot i això, algunes jugadores del conjunt femení no descansen. La selecció espanyola femenina U18 competeix fins diumenge en un torneig d'aquesta categoria a Islàndia, el Four Nations, i tres jugadores del club cerdà han estat convocades. Parlem de Gabi Barangé, Bridget O'Hare i Paula Giménez. A més Indira Bosch, jugadora de la pedrera del Puigcerdà i que ara juga a Suècia, també hi serà present. La federació també ha convocat al responsable de material del club, Xavi Carnicero.

El combinat espanyol tindrà com a rivals a Gran Bretaña, Polonia i la amfitriona Islandia. En el primer partit, disputat aquest dijous, l'equip ha vençut a Gran Bretanya per 4-0, amb gols de les cerdanes Barangé i Giménez.

Notícies del Pirineu