L’Orquestra de Cambra Cadí celebra 20 anys d’història amb una exposició amb cartells i fotografies de l’associació que es pot visitar a la planta baixa del Centre Cultural Les Monges. La mostra, que commemora els 20 anys de recorregut de la formació, estarà disponible fins el 10 de gener.

La inauguració de l’exposició que ha tingut lloc aquest dimecres ha comptat amb la presència de l’alcalde, Francesc Viaplana, fet que ha aprofitat el director de l’Associació Orquestra Cadí, Joan Cerqueda, per demanar un teatre municipal a la Seu. Viaplana, per la seva part, ha assegurat que hi ha un projecte sobre la taula però que actualment es troba encallat per factors externs.

Actualment l’orquestra Cadí està formada per persones de l’Alt Urgell, la Cerdanya, el Solsonès, Andorra i Ucraïna.

L’Orquestra ha mostrat el seu agraïment a empreses, institucions, l’escola de música i el Bisbat d’Urgell pel seu suport durant aquests vint anys.

Parlen al vídeo: JOAN CERQUEDA, DIRECTOR ASSOCIACIÓ ORQUESTRA CADÍ

Notícies del Pirineu