La Pobla de Segur promocionarà les setmanes prèvies al Nadal amb una doble campanya. D’una banda, 35 comerços de la població s’han agrupat per participar a la campanya ‘Avança’t al Nadal’. Es realitzarà en unes èpoques tradicionalment fluixes, del 13 al 28 de novembre, i qui compri en aquests establiments tindrà algun descompte o promoció. A més sumarà punts per participar en el sorteig d’una panera valorada en uns mil euros.

De l’altra, també es realitzarà una altra campanya, en aquest cas lligada a la restauració.

Les campanyes han sorgit a partir de les taules sectorials que ha posat en marxa darrerament l’Ajuntament de la Pobla de Segur per donar suport a les iniciatives que vagin tenint els diferents sectors econòmics.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA TIRBIÓ, REGIDOR PROMOCIÓ ECONÒMICA LA POBLA DE SEGUR

Notícies del Pirineu