La Vall de Boí i Vilaller disposaran pròximament d’internet d’alta velocitat a través de la fibra òptica. La companyia Adamo ha guanyar un concurs públic del govern espanyol per desplegar la fibra òptica a diverses zones del Pirineu, entre elles aquests dos municipis ribagorçans.

Des del territori han celebrat l’arribada de la fibra òptica, tot assenyalant que avui en dia és un servei essencial.

L’Alta Ribagorça és la comarca de l’Alt Pirineu i Aran on el desplegament de la fibra òptica va més endarrerit. Un dels motius és que el projecte que impulsen la Generalitat i la Diputació de Lleida fa passar la fibra per carreteres de la seva titularitat i en el cas d’aquesta comarca, no n’hi ha cap que hi doni accés.

Parlen al vídeo: SÒNIA BRUGUERA, ALCALDESSA DE LA VALL DE BOÍ - SÒNIA BRUGUERA, ALCALDESSA DE LA VALL DE BOÍ

Notícies del Pirineu