L’Espai Cultural la Lira de Tremp complirà 10 anys aquest pròxim 25 de novembre. L’equipament es va posar en marxa l’any 2011 i des d’aleshores ha fet les funcions de teatre, auditori, cinema, sala de convencions o, fins i tot, pista de ball. Per tal de celebrar aquests 10 anys de vida, des de l’Ajuntament de Tremp han preparat una programació especial.

Des de l’Ajuntament de Tremp destaquen que la Lira és l’únic equipament escènic d’aquestes característiques a tot l’Alt Pirineu i Aran, i que ha suposat un revulsiu per a la vida cultural de la ciutat i el seu entorn.

Durant aquesta primera dècada, han passat per l’equipament unes 5.000 persones cada any. Totes les activitats que es faran aquests pròxims dies per commemorar el desè aniversari tindran un preu de 5 euros.

Parlen al vídeo: ROSA MARIA MELINES, REGIDORA DE CULTURA DE TREMP

Notícies del Pirineu