L’estació d’esquí nòrdic Sant Joan de l’Erm ha acollit la celebració del Campionat de Catalunya de múixing terra. El torneig, organitzat pel Club Gos Àrtic, ha comptat amb una setantena de participants.

Tot i que les condicions meteorològiques no han acompanyat la jornada amb temperatures de fins a 6 graus negatius, la recuperació de la normalitat en la primera prova puntuable de la Lliga Catalana de Múixing i Canicròs de la temporada, ha estat rebuda amb moltes ganes.

Entre els participants més joves, Asiel Wernli ha estat el campió en Canicròs 1 gos infantil, pel que fa a 4 gossos júnior la vencedora ha estat Ieltxu Autillo i en Bikejoring 1 gos júnior per Eric Hurtado.

Pel que fa a les categories de vehicle 6 gossos i vehicle 4 gossos els vencedors han estat Lázaro Martínez i Lomeña respectivament. Pel que fa a les categories de Bikejoring, Daniel Artero ha aconseguit el millor temps, mentre que Laura Cuatrecases ho ha fet en la modalitat Veterans i Walia Caler en gos nòrdic.

En Scooter 1 i 2 gossos han pujat al podi Jornada Salvadó i Daniel Artero i, per últim Olga Álvarez ha liderat la categoria de canicròs.

El Campionat d’Espanya de neu també tindrà lloc a Sant Joan de l’Erm del 04 al 06 de març de 2022.

Notícies del Pirineu