L'ajuntament de Bellver prepara una jornada de concerts solidaris amb motiu del dia Internacional de la Música. Serà el 20 de novembre vinent. En total s'han programat tres concerts: el de Dàmaris Gelabert, a les 11 del matí, P.A.W.N Gang, a les 7 de la tarda i La Sra. Tomasa, a dos quarts d’onze de la nit. Tots tindran lloc al poliesportiu.

Amb aquesta iniciativa el consistori vol tornar a oferir al públic concerts a peu dret i donar suport a l’oci nocturn del municipi. En aquest sentit, cal destacar que el servei de bar i el control d’accés els portarà una representació dels locals nocturns de Bellver de Cerdanya.

També seran concerts solidaris, ja que el que es recapti de la venda d’entrades anirà destinat a la Marató de TV3 d’enguany. Les entrades ja es poden comprar a través de la pàgina web www.bellver.org i tenen un cost de 3 euros per concert. 

Per tal de garantir el bon funcionament dels concerts caldrà complir les recomanacions de prevenció de la Covid-19. També, per cada concert és necessària la corresponent entrada i una vegada que finalitzi l’actuació es desallotjarà el poliesportiu per tal de preparar-lo per a la següent.

Notícies del Pirineu