Talltorta, a Bolvir, ja disposa d'un nou parc just davant l'església de Sant Climent. Fa un any, l'ajuntament va adquirir el terreny al Bisbat d'Urgell per un import d'uns 7000 euros i va projectar-hi aquest nou equipament. L'espai, anomenat Parc de l'hort de la rectoria, mesura uns 500 metres quadrats i està tancat amb un mur de pedra que s'ha restaurat. Compta amb diversos gronxadors de fusta per adaptar-se a l'entorn i tot està enjardinat.

Es tracta del primer espai lúdic que es crea a Talltorta que ja poden utilitzar els veïns i visitants. En aquest nucli hi viuen cinc famílies, hi ha diversos restaurants i, a més, l'església de Sant Climent és un dels principals reclams del municipi, ja que es considera la Capella Sixtina cerdana.

L'actuació ha tingut un cost d'uns 40. 000 euros, finançats per l'ajuntament de Bolvir.
La inauguració serà el proper 23 de novembre a les 12h del migdia. Després s'oferirà un aperitiu.

Parlen al vídeo: ISIDRE CHIA, ALCALDE DE BOLVIR

Notícies del Pirineu