Aquest dilluns ha començat la darrera fase dels pressupostos participatius de la Vall de Boí, el de les votacions. Fins al 28 de novembre, totes aquelles persones empadronades al municipi, majors de 16 anys, podran decidir a què volen que es destinin 40.000 euros del pressupost de l’any que ve.

Entre les dotze propostes que han arribat a la fase final, gairebé la meitat fan referència a millores als equipaments educatius de la vall.

Altres propostes finalistes són l’habilitació d’un accés per a vehicles d’emergències al nucli antic de Barruera, la pacificació del trànsit rodat a diversos punts de la vall, la creació d’un skatepark, la millora de les vies d’escalada de Cavallers o la pavimentació de diverses vies i espais públics. L’Ajuntament executarà la proposta més votada i després les altres que tinguin més vots, fins arribar als 40.000 euros totals.

Parlen al vídeo: SÒNIA BRUGUERA, ALCALDESSA DE LA VALL DE BOÍ

Notícies del Pirineu