La Seu d’Urgell acolleix aquest dissabte, 13 de novembre, el primer Open Bloc Urbà d’escalada. La competició es desenvoluparà entre el búlder municipal, la sala del Rocko de la Seu i algunes zones al carrer de la ciutat.

La jornada començarà a dos quarts d’onze del matí al Rocko de la Seu on es faran les inscripcions per 5 euros i hi tindrà lloc la primera classificatòria de deu blocs. A la tarda la competició es traslladarà a l’equipament municipal i s’acabarà amb una classificatòria en zones urbanes de la Seu.

Aquesta jornada d’escalada a la Seu vol fer més visible i dinamitzar aquest sector esportiu que està en creixement, tal com es pot veure per l’augment d’abonats en la instal·lació municipal i pel nombre d’usuaris de l’equipament privat.

Les finals absolutes de les categories femenina i masculina tindran lloc a les 20h del vespre al Rocko de la Seu, on posteriorment es farà sorteig de material d’escalada entre els participants.

Parlen al vídeo: CARLOS GUÀRDIA, REGIDOR D’ESPORTS - MARC SEGARRA, ORGANITZADOR OPEN BLOC URBÀ D’ESCALADA - RAI SUÑÉ, ORGANITZADOR OPEN BLOC URBÀ D’ESCALADA

Notícies del Pirineu