Les activitats de cultura a la Seu comencen amb una xerrada tècnica del grup urgellenc Aliena. Aquest acte s’emmarca dins les activitats que organitza la Casa de la Música de Lleida al Pirineu amb l’acord que es va signar amb l’ajuntament de la Seu fa unes setmanes.

El conjunt musical, format per cinc joves de la Seu i Andorra, tracta de temàtiques com l’amor, la família, la cerca de la felicitat o el sentiment d’insatisfacció en els seus temes.

La banda va néixer el 2014 a la Seu quan, animats per un professor de música, cinc amics van començar a assajar a l’institut Joan Brudieu. En els seus inicis tocaven versions però el 2017 van començar a treballar en el seu primer treball discrogràfic, Hasta el amanecer.

El grup ha explicat diferents anècdotes i experiències durant la xerrada, com la seva participació en el programa Cover de TV3 amb una versió de la cançó ‘Deja escapar’ de Nil Moliner.
Actualment el grup es troba en un procés creatiu que acabarà amb la creació del seu segon àlbum.

Recordem que aquest acte, organitzat per la Casa de la Música de Lleida busca divulgar, promoure i difondre la música moderna arreu del territori.

Parlen al vídeo: PAU SAN MARTÍN, TÈCNIC CASA DE LA MÚSICA DE LLEIDA - DANI MADRID, GRUP ALIENA

Notícies del Pirineu