El Cros de Primavera celebra els quaranta anys en una edició de tardor que suposa el retorn de l’esdeveniment esportiu a la Seu després de la pandèmia. Tot i que aquesta jornada esportiva s’havia de celebrar el 9 de maig per les mesures sanitàries es va decidir posposar.

El cros ha celebrat 20 curses escolars i una caminada popular, amb la participació de diferents escoles de l’Alt Urgell, el Principat d’Andorra i de la provincia de Lleida.

Des de primera hora del matí, el Passeig Joan Brudieu ha acollit curses de diferents categories: aleví, benjamí, prebenjamí, infantil i cadet.

La distància del recorregut ha variat des del 100 metres pels participants de la llar d’infants, els 600 de la categoria benjamí o els 1.700 de cadet.

Les curses infantils han sumat més de 300 participants que han valorat molt positivament el retorn del cros, ja que els agrada molt l’esport.

La cursa popular, oberta a totes les edats, que ha tancat l’esdeveniment ha tingut més de 200 participants. El cros de primavera s’organitza des del Consell Esportiu de l’Alt Urgell.

Parlen al vídeo: JOAN LLOBERA, PRESIDENT CEAU - BERNAT - ROC - MADU -AINA I MIREIA

Notícies del Pirineu