Cap de setmana de cara i creu per al CG Puigcerdà. El masculí s'ha imposat clarament contra el Txuri Urdin, un dels rivals directes, per 8 a 2, mentre que el femení ha caigut a casa contra el Majadahona per 2-5.

Els cerdans han sumat la setena victòria consecutiva davant uns 500 aficionats que han omplert la graderia. El partit va anar de menys a més i en el tercer període els bascos van baixar la intensitat.

Dos jugadors destacats del partit van ser Costa i Zemchenko, que van signar un hat-trick. Granell i Skutar van anotar un gol cadascun, per aconseguir el definitiu 8-2. A destacar també el treball del porter cerdà Rapún, que va protagonitzar bones parades que van mantenir viu l’equip en els moments més difícils.

La victòria contra els bascos permet al Puigcerdà sumar 3 punts i consolidar el liderat, amb 26 punts. L'equip tornarà a trepitjar el gel d'aquí dues setmanes contra el Milenio Logroño.

L’equip femení no va tenir tant encert contra el Majadahonda, el vigent campió de la lliga. Bascón i Lisichkova han estat les autores dels dos gols cerdans, davant dels 5 de les madrilenyes.

Amb aquest resultat el Puigcerdà perd una posició a la classificació i ara és quart amb 9 punts, per darrere del Jaca. Les properes rivals de les groc i negres, el Quimeras Valdemoro, van fer un bon partit contra les líders, Txuri Urdin, només perdent per un gol en la seva visita a Donostia i estan un punt per sota del Puigcerdà amb un partit menys.

Parlen al vídeo:

Notícies del Pirineu