L’Area de cultura de l’ajuntament de la Seu presenta nou propostes durant aquesta tardor sota la nova marca Cultura La Seu, que aplega l’activitat cultural organitzada des del consistori. Aquest cap de setmana comença la programació amb dos concerts a la Sala Sant Domènec.

Dissabte a les nou del vespre tindrà lloc un concert de la formació urgellenca Estació 67, un grup de rock&roll que farà un tribut a clàssics com Elvis Presley o Chuck Berry. D’altra banda, diumenge a les set de la tarda, actuarà el grup musical The Denim Rips, acte que s’emmarca dins el Cicle de concerts KM0, organitzat per la Casa de la Música de Lleida.

Les propostes continuaran amb teatres per a tota la família, comèdies musicals, concerts de l’Orquestra de Cambra de la Catalunya Interior, espectacles familiars i donarà punt i final a les propostes l’espectacle de màgia ‘Un Nadal amb el Mag Lari’ el 12 de desembre.

Cal recordar que per accedir a aquests actes cal presentar un dels següents requisits: el certificat de vacunació, una prova PCR de les últimes 72 hores, test d’antígens de les últimes 48 hores o el certificat de recuperació de la COVID en els darrers 6 mesos.

Parlen al vídeo: CARLOS GUÀRDIA, REGIDOR CULTURA

Notícies del Pirineu