Un rival dur el d'aquest cap de setmana a la pista cerdana. Els homes de Barnola i Hilario rebran el Txuri Urdin, un equip amb jugadors talentosos però que, degut a no tenir massa profunditat de banqueta, es preveu una tàctica més conservadora.
La plantilla groga i negra, en canvi, comptarà amb gairebé tots els jugadors. Unes 4 línies completes per intentar posar ritme i pressionar l’equip rival des del principi del partit.

Recordem que els cerdans van guanyar el primer enfrontament de la temporada a la pista de Donostia per 3 a 5. Gairebé dos mesos després els de Cerdanya són líders i els bascos tercers a 11 punts però amb tres partits menys jugats.
L'equip femení, per la seva banda, rebrà l’actual campió, SH Majadahonda. Un conjunt que arribarà ferit després de perdre fa una setmana clarament a casa contra l’aspirant i màxim favorit als títols, CHH Txuri Urdin.

El Puigcerdà té un equip renovat amb jugadores que no fa gaire que estan jugant a gel, tot i que tenen força experiència jugant a hoquei línia. Un grup que li costa trobar-se per entrenar però que està cohesionant-se força bé i durant les darreres setmanes ha pogut treballar amb millors condicions.

Notícies del Pirineu