El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, s’ha desplaçat aquest dijous a Tremp per reunir-se amb representants del Consell Comarcal i dels municipis del Pallars Jussà afectats per la MAT que promou Forestalia. Talarn els ha donat suport i ha assegurat que la Diputació també s’oposa a aquesta infraestructura, que provinent de l’Aragó, creuaria els municipis de Tremp, Castell de Mur, Gavet de la Conca i Isona i Conca Dellà.

Els representants del territori, mentrestant, han celebrat que la Diputació els hagi donat aquest suport explícit.

Els alcaldes afectats també han insistit a rebutjar les contraprestacions que els ha ofert Forestalia o a proposar traçats alternatius, ja que asseguren que el que no volen és tenir una autopista elèctrica al mig de la comarca.

Parlen al vídeo: JOAN TALARN, PRESIDENT DIPUTACIÓ DE LLEIDA - MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP - JOSEP MARIA MULLOL, PRESIDENT CC PALLARS JUSSÀ I ALCALDE CASTELL DE MUR

Notícies del Pirineu