La Marató de Boumort torna a Organyà en una cinquena edició sense la cursa de 42 quilòmetres. Enguany, el Club Atlètic Santa Fe ha organitzat la mitja marató de 23 quilòmetres, una cursa d’onze quilòmetres i la Petit Boumort de 4 quilòmetres, per infants d’entre 8 i 14 anys.

Albert Escales i Àngels Vidal han aconseguit fer el millor temps en la mitja Marató amb una hora 59 minuts i dues hores 44 minuts respectivament. El podi femení l’han completat Mireia Monistrol i Anna Feliubadaló, i el masculí per la seva part, Àngel Nieto i Xavier Espiña.

D’altra banda, la cursa d’onze quilòmetres ha estat encapçalada per Robet Budai, Ot Bertran i Èric Guàrdia en les classificacions masculines, i en les femenines han fet podi Roser Español, Aida Fàbrega i Nina Gonzalez-Rojas.
La cinquena edició de la Marató de Boumort, ha comptat amb un total de 161 participants.

Aquesta cursa tanca el calendari del Cadí Circuit Fer 2021, que ha celebrat nou curses, i ha tingut com a guanyadors absoluts Mireia Monistrol i Jordi Gallego.

Parlen al vídeo: JORDI ALET, ORGANITZADOR MARATÓ BOUMORT

Notícies del Pirineu