Els Bombers han hagut d’intervenir aquest dimecres en un incendi d’habitatge a l’avinguda Fontvella de Tremp. Segons han informat des del cos, no hi ha hagut ferits i tot ha quedat en un ensurt, però s’hi han hagut de desplaçar fins a quatre dotacions. A dos quarts de dotze del migdia han rebut l’avís que sortia molt fum del primer pis d’un bloc d’aquesta avinguda. En entrar-hi han trobat un fum molt espès que venia de la cuina, ja que pel que sembla el foc s’ha iniciat a la campana extractora. Els Bombers han apagat les flames, han ventilat l’habitatge i al cap d’una hora i vint minuts han donat l’actuació per tancada. La persona que hi havia al pis i que ha donat l’avís no ha hagut de ser evacuada a l’hospital tot i que ha rebut una atenció inicial en un local del mateix edifici.

Notícies del Pirineu