La 32ª edició de la Trobada Empresarial al Pirineu tanca amb una cloenda per part de la Ministra de Ciència i Innovació del Govern d’Espanya, Diana Morant, que ha anunciat durant l’acte una ajuda econòmica de 15 milions d’euros, aprovada pel Centre de Desenvolupament Tecnològic i Industrial, a l’empresa catalana Hipra.

Morant, ha assegurat que s’està treballant per aconseguir un país més verd, pròsper, igualitari i just, des de la ciència i la innovació. La ministra també ha anunciat ajudes per les petites i mitjanes empreses perquè no es quedin endarrera amb la transformació verda i tecnològica.

D’altra banda, els últims actes de la trobada han donat un espai a aquells projectes més joves amb una taula d’start-ups, on hi ha participat l’urgellenca María Fierro, directora finançera de l’empresa Vilynx.

Entre el 53% d’empresaris que han participat en el baròmetre de la trobada, el 77% creu que l’economia catalana ha perdut impuls i lideratge en els darrers anys, tot i això el 92% assegura que té perspectives de creixement en la facturació d’enguany.

Parlen al vídeo: DIANA MORANT, MINISTRA CIÈNCIA I INNOVACIÓ GOVERN ESPANYA - VICENÇ VOLTES, PRESIDENT TROBADA EMPRESARIAL AL PIRINEU

Notícies del Pirineu