Tremp ha celebrat aquest dissabte la vintena edició de la Fira del Codony. La pluja no ha impedit que centenars de persones s’hagin aplegat a la capital del Pallars Jussà per passejar per la seixantena de parades de productors agroalimentaris i artesans que hi ha assistit. L’obertura de la fira ha anat a càrrec de l’alcaldessa i el regidor de Promoció Econòmica, que han estat acompanyats de tres de les persones que van impulsar el certamen fa 20 anys, Jaume Badia, Anna Ritz i Elisenda Martínez.

Tot i la millora de la situació sanitària derivada de la pandèmia, des de l’Ajuntament han introduït algunes modificacions a la fira per evitar aglomeracions.

A banda de les parades, un any més s’han dut a terme activitats com ara el taller i el concurs d’allioli de codony, així com una batucada o un concert.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, alcaldessa de Tremp

Notícies del Pirineu