Tremp ha acollit aquest dijous a la tarda la projecció del documental “Pirineu, pagesia i paisatge davant el futur” i el posterior debat amb alguns dels seus protagonistes. La iniciativa, organitzada pel projecte Gratitud Pallars, ha volgut donar veu als pagesos i pageses del Pirineu, per tal que poguessin explicar com veuen el futur del sector.

El documental es podrà veure pròximament a internet. “Gratitud Pallars, responsabilitat social i turística” és un projecte impulsat pel Consorci Leader Pirineu Occidental i l’Associació Marques de Pastor, i pretén contribuir a la millora i la recuperació de la natura, el paisatge i el patrimoni de l’entorn més pròxim. El projecte compta amb el cofinançament del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i dels fons FEADER.

Parlen al vídeo: ALÍCIA BOLADO, TÈCNICA DE GRATITUD PALLARS

Notícies del Pirineu