Les escoles de l’Alta Ribagorça s’han sumat a la Setmana Bio i aquests dies els seus menjadors han incorporat productes de proximitat als menús escolars. L’objectiu és incentivar una alimentació ecològica i saludable entre els infants, per tal que agafin bons hàbits alimentaris des de petits.

Els primers a fer-ho han estat els centres escolars de la Vall de Boí i el Pont de Suert, que la setmana passada van incorporar productes com carn de la Ribagorça, pomes de Llesp o pa artesà de Vilaller. Aquesta setmana, mentrestant, ho està fent l’escola de Vilaller.

En total, aquests menús han arribat a uns 150 alumnes. A més, tots ells han pogut conèixer els productors que elaboren allò que han menjat gràcies al fulletó que s’ha enviat digitalment a les famílies. La Setmana Bio està impulsada per diversos departaments de la Generalitat i l’Associació Vida Sana.

Parlen al vídeo: MARIA JOSÉ ERTA, PRESIDENTA C.C. ALTA RIBAGORÇA

Notícies del Pirineu