L’empresa PEUSA s’adjudica els contractes de comercialització elèctrica, amb compensació d’excedents d’autoconsum, de l’Associació Catalana de Municipis a la provincia de Lleida. Durant el pròxim any gestionarà el subministrament elèctric de més de 300 entitats locals adherides a la convocatòria.

Els altres lots de subministrament territorial, que corresponen a les provincies de Barcelona, Girona i Tarragona, han estat adjudicats a Electra Caldense Energia.

La modalitat de compensació d’excedens d’autoconsum permet un major aprofitament del rendiment de les instal·lacions sense necessitat d’emmagatzemar l’energia, fet que n’encareix i en complica el funcionament. Aquests equipaments d’autoconsum suposen un estalvi de fins al 30% en la factura elèctrica.

El grup energètic PEUSA va ser pioner en la generació d’energia renovable al Pirineu i amb aquesta adjudicació es referma l’aposta de l’empresa per les energies renovables i l’autoconsum.

Parlen al vídeo: JOEL BOIX, DIRECTOR COMERCIAL PEUSA

Notícies del Pirineu