L’església de Sant Climent de Coll de Nargó acull l’exposició ‘Façanes de Nargó’ de l’artista Raquel Riera. La mostra compta amb vuit pintures de diversos punts del poble, alguns tan coneguts com la façana de la Pastisseria Forn Reig.

El dibuix, fet amb llapís digital, s’imprimeix en un paper especial perquè posteriorment absorveixi l’aigua de l’aquarel·la que l’artista hi aplica amb diferents colors segons el que aquell espai li transmet.

L’exposició forma part de la proposta organitzada per l’associació artística Confluències Catalunya, presidida per Philippe Lavaill, que preveu organitzar més actes artístics per dinamitzar culturalment el territori.

Les pintures que es troben a la mostra es poden comprar o fer encàrrecs especials a la mateixa artista, a través del seu instagram @lapintarina. ‘Façanes de Nargó’ estarà disponible fins aquest cap de setmana.

Parlen al vídeo: RAQUEL RIERA, ARTISTA

Notícies del Pirineu