Aquest dimecres s'ha fet entrega dels premis del 13è concurs de guarniment floral de Puigcerdà, on es premien les millors composicions de flors. El certamen té tres categories: la de balcons i finestres, la de jardins i la de carrers o places. Enguany, s'ha atorgat un primer, segon i tercer premi de la categoria de balcons i finestres i un premi únic a la categoria de jardins.
Amb aquest concurs, l'ajuntament vol incentivar als veïns i veïnes a oferir una imatge florida de la vila.

En la categoria de balcons i finestres, el primer premi valorat en 200 euros ha estat per a Núria Boltà, el segon, de 150 euros, s'ha atorgat a Sònia Berrocoso i el tercer de 100 euros se l'ha emportat Sònia Domingo. Pel que fa a la categoria de jardins, el guanyador ha estat Miquel Àngel Prunés. La categoria de carrers o places ha quedat deserta.
El lliurament de premis ha tingut lloc a la sala de plens de l'ajuntament de Puigcerdà.

Parlen al vídeo: MARTA RUFIANDIS, REGIDORA MEDI AMBIENT PUIGCERDÀ

Notícies del Pirineu