Desconvoquen els talls de protesta contra els radars de velocitat a la N154, a Llívia. Els veïns i veïnes que els dissabtes a la tarda tallaven una hora el vial per protestar contra la instal·lació dels aparells a l'entrada del poble han decidit desconvocar les mobilitzacions. Creuen que l'ajuntament ha retirat els radars que va fer instal·lar el passat mes de febrer i que, per tant, no cal continuar amb la protesta.

Els manifestants consideren, doncs, que els talls han tingut efecte. L'Ajuntament, però, no ha emès cap comunicat al respecte.
Després de l'arribada en massa de multes, un grup de veïns i veïnes de Llívia van decidir tallar cada dissabte a les set de la tarda la carretera, a l'entrada al nucli urbà venint de Puigcerdà. El tall s'allargava fins les vuit de vespre i ocasionava algunes retencions.

Les manifestacions van començar a mitjans de juny i s'han mantingut fins ara.

Notícies del Pirineu