Ja han acabat les obres d’impermeabilització i arranjament de la placeta Josep Pla de Puigcerdà, situada entre la plaça de l’Ajuntament i el carrer Raval de les Monges. És tracta d'una zona propera als ascensors que connecten la zona de l’estació amb el nucli comercial.

El principal problema que s'ha solucionat han estat les filtracions d’aigua que des de feia anys afectaven el Taller d’Arts municipal, situat just a sota.

Les obres han consistit en retirar l’antic paviment, col·locar una manta impermeable, replantejar les pendents de la plaça, instal·lar nous desaigües, refer les escales i posar el nou paviment. També s’han realitzat diferents treballs a l’interior del Taller d’Arts Municipal: ventilacions, construcció d’un fals sostre de guix laminat, renovació d’una part del paviment interior o tasques de pintura.

L'actuació ha tingut un cost de gairebé 74.000 euros, finançats per l’Ajuntament de la capital cerdana.

Notícies del Pirineu