El CG Puigcerdà ha sortit victoriós dels partits d'aquest cap de setmana contra el Milenio de Logronyo. El masculí ha aconseguit un contundent 10-2 a casa, mentre que el femení ha batut les de la Rioja per 0-6.

Els homes de Barnola i Hilario van mantenir a ratlla un visitant que no va perdonar ni una càrrega i que va protagonitzar un joc de xoc. El seu porter rival va evitar que la golejada fos major.

Zemchenko i Leon Tona van anotar en la primera part. El seu germà gran, Bastien Tona, que retornava al gel, va sumar el tercer al segon temps. Costa, Marc Paul i McGovern van continuar pujant el marcador. El tercer període es va fer etern i va ser marcat per les sancions. Tot i això, el Puigcerdà va sumar quatre gols més, tres obra de Granell i un de Jociles. En aquesta part va actuar el porter de la pedrera Lucarini, aconseguint una bona actuació tot i encaixar els dos gols visitants.
Així, doncs, un clar 10-2 que permet sumar tres punts més a l'equip groc i negre, que continua lider amb 17 punts.
Per la seva banda, el femení també va protagonitzar un bon partit contra a casa del Milenio. EL primer temps va ser clau per marcar diferències, mentre que en el segon es va aguantar la major intensitat de les locals.

Les golejadores cerdanes van ser Giménez Pereiro amb tres dianes, Barangé amb una, la debutant Bascón també amb una i el darrer aconseguit per Barnola.

El conjunt femení suma també 3 punts es situa en la 5a posició provisional.

Notícies del Pirineu