El Pont de Suert s’ha tornat a omplir aquest diumenge, amb motiu de la 21a edició de la Fira de la Girella. L’any passat, la pandèmia va obligar a suspendre-la, però enguany ha tornat amb més parades i amb una gran quantitat de visitants. Tot i la millora de la situació sanitària relacionada amb la pandèmia, des de l’Ajuntament han optat per fer alguns canvis per evitar riscos.

Des del consistori han celebrat que, tot i aquests canvis, la fira no s’ha acabat deslluint.

El pregó d’enguany ha anat a càrrec de la periodista i escriptora Empar Moliné que, com és costum, ha estat designada Majoral dels Pirineus. A banda de les parades i la degustació d’aquest embotit únic, elaborat amb carn de corder, a la fira també hi ha hagut demostracions d’oficis antics o el tradicional concurs de xiulets de pastor, entre altres activitats.

Parlen al vídeo: JOSÉ ANTONIO TROGUET, ALCALDE DEL PONT DE SUERT

Notícies del Pirineu