El Cadí La Seu no aconsegueix superar l’Spar Girona i trenca la bon ratxa de victòris consecutives en aquest inici de Lliga. El partit ha estat molt disputat fins als últims minuts, quan les gironines s’han imposat al marcador per 55 a 65.

El partit ha començat amb un domini clar de les urgellenques que han tancat el primer assalt 12 punts per davant en el marcador amb el lideratge de Laia Raventós. Les gironines han reaccionat abans d’acabar la primera part i el partit ha arribat al descans amb un resultat de 34 a 36.

La segona part ha estat molt lluitada però les blanc-i-blaves s’han tornat a situar per sobre l’Spar Girona, gràcies a l’encert de Mikayla Pivec. En els últims minuts l’equip gironí ha fet que les de Bernat Canut quedessin superades pel físic de les rivals i el partit ha arribat al final amb la primera derrota del Cadí La Seu en aquesta temporada.

Abans de l’aturada de dues setmanes de la competició, el Cadí La Seu viatjarà a la pista de l’Embutidos Pajariel Bembibre.

Parlen al vídeo: ALFRED JULBE, ENTRENADOR SPAR GIRONA - BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU

Notícies del Pirineu