La 2ª edició de la Fira de la Muntanya a Coll de Nargó torna a celebrar-se després d’un any aturada per la pandèmia. Aquest esdeveniment ha agrupat en el mateix cap de setmana la 26ª fira del rovelló i la vuitena celebració de l’Aplec d’escalada a l’Alt Urgell.

En el programa d’actes de la fira també s’ha celebrat una ruta literària pels escenaris de la novel·la ‘La Companyia Nòrdica’ que ha finalitzat amb la presentació del llibre per part de l’escriptor Albert Villaró a la inauguració de l’esdeveniment.

El municipi ha acollit diferents parades d’artesans, productes alimentaris, tallers i empreses d’esports de la zona, amb el material d’escalada com a protagonista. Enguany s’ha pogut veure algun rovelló a la fira, tot i que no ha estat el producte més destacat.

Durant el cap de setmana s’ha posat en valor la ceba de Coll de Nargó a través d’estudis de conservació i propagació del producte realitzats per la Fundació Miquel Agustí.

Parlen al vídeo: MARTÍ RIERA, ALCALDE COLL DE NARGÓ

Notícies del Pirineu