Rival imprevisible el que visitarà la pista del Puigcerdà aquest proper dissabte: el Milenio de Logronyo, un dels equips que juguen per primer cop a la primera divisió masculina. Un equip format per una base de jugadors de la pedrera, complementats amb jugadors canadencs, americans i finlandesos. Es tracta d’un equip sense possibilitats de classificar-se per la segona fase de la competició degut a que no compleixen les normes de jugadors seleccionats (màxim tres jugadors forans) però amb il·lusió per engegar un equip sènior.

De moment han sumat dues derrotes a casa. Un conjunt dur però que li costa mantenir la intensitat fins al final del partit.

El Puigcerdà tornarà a jugar a casa pràcticament un mes després. L’equip voldrà mantenir el liderat a casa i agradar a l’afició local. Els entrenadors estan contents de la feina feta fins ara però la plantilla és conscient que cal treballar molt en una temporada llarga i exigent.

En aquest partit tornarà Bastien Tona, després de decidir fa unes setmanes continuar a l’equip sènior.

Per la seva banda, el conjunt femení viatjarà a la pista de la Rioja per enfrontar-se al Milenio Panthers. L’equip logronyès té cares noves a les seves files i s’haurà de veure quin nivell oferiran contra un Puigcerdà en el que també debutarà alguna jugadora. Per aquest desplaçament algunes jugadores groc i negres que juguen en clubs de línia no es podran desplaçar.

Notícies del Pirineu