La Fundació privada Integra Pirineus rep un premi a la Innovació Social per el projecte ‘Donem vida al bosc’ que promou el treball per a persones en risc d’exclusió. La proposta ha estat una de les deu escollides de la sisena edició dels Premis a la Innovació Social, concendits per la Fundació La Caixa.

En l’edició d’enguany han estat seleccionades més de 600 propostes de tot l’Estat Espanyol, d’aquestes només les 10 amb un visió innovadora han aconseguit una aportació econòmica de 15.000 euros cadascuna.

Per a la selecció dels projectes s’ha tingut en compte la innovació, l’impacte de la iniciativa, la monitorització i avaluació, el potencial i la sostenibilitat econòmica. La proposta ‘Donem vida al bosc’ també ha estat seleccionada en el pla Arrela’t de l’Alt Pirineu i Aran, per potenciar l’emprenedoria al territori.

Integra Pirineus organitza la jornada ‘Donem vida al Bosc’ aquest diumenge a partir de les 10 del matí al Pla de les Forques a la Seu. En l’acte s’explicarà l’estat del projecte.

Parlen al vídeo: URGELL ESCRIBÀ, DIRECTORA FUNDACIÓ INTEGRA PIRINEUS

Notícies del Pirineu