El Cadí La Seu busca la sisena victòria consecutiva de la Lliga en un enfrontament al Palau d’Esports contra l’Spar Girona. El Palau podrà acollir fins un 80% de l’aforament amb les noves mesures per la pandèmia, en el millor inici de temporada de la història de l’equip.

Canut creu que les urgellenques arriben amb un bon nivell físic en un partit contra un dels equips més destacats de la Lliga. Tot i això, creu que l’equip és conscient que queda molta feina per fer i molts punts per millorar.

La última trobada entre l’Spar Girona i el Cadí La Seu ha estat fa un mes en la final de la Lliga Catalana Femenina que es van emportar les blanc-i-blaves per només quatre punts.

Les d’Alfred Julbe arriben a la sisena jornada de la competició després de dues victòries als partits de l’Eurolliga contra rivals potents com Fenerbachen i Famila Schio.

El Palau d’Esports de la Seu viurà aquest dissabte l’enfrontament de les de Canut amb l’Spar Girona en aquesta nova jornada de Lliga. El partit es disputarà a tres quarts de nou de la nit i es podrà seguir en directe per Pirineus TV)

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU

Notícies del Pirineu