La Fundació Alba Jussà ha convertit el bar del Casal Cívic de Tremp en un projecte d’inserció laboral. Hi ofereix esmorzars, dinars i berenars, oberts a tot tipus de públic i amb preus ajustats per a persones en situació econòmica vulnerable. Tot plegat, permet donar feina a persones amb necessitats especials o risc d’exclusió.

Una de les persones que s’està beneficiant d’aquest projecte és la Cristiani. Va arribar del Brasil poc abans de l’esclat de la pandèmia i necessitava un contracte d’un any per poder aconseguir els papers.

A més, el servei de dinar serveix també perquè els usuaris de la Fundació tinguin un lloc on fer l’àpat del migdia. El projecte s’ha lligat amb el de Llavors d’Oportunitats de la mateixa entitat, ja que tot l’excedent de l’hort es converteix en propostes del menú.

Parlen al vídeo: NÚRIA ESPEJO, REFERENT ÀREA LABORAL ALBA JUSSÀ - CRISTIANI LOPES, CAMBRERA DEL BAR DEL CASAL CÍVIC

Notícies del Pirineu