L'Ajuntament de Bellver de Cerdanya té previst invertir més de 250.000 euros en la millora dels carrers, camins i carreteres del municipi. Pel que fa al carrers, pavimentarà els vials: Sant Antoni, Francesc Macià, Sant Roc, Batllia, Nuno Sanç i part del Camí Reial, tots aquests a Bellver. A Bor, es refarà l’asfalt del carrer de Sant Marcel, que dona accés a la zona del Serrat, i també el del costat. L’objectiu és, doncs, resoldre el seu deteriorament, provocat principalment pels anys, per les inclemències meteorològiques i pels canvis de temperatura propis del clima de muntanya.

Per altra banda, el consistori preveu asfaltar el nou aparcament per a unes 90 places ubicat entre la plaça Sant roc i el Parc Central.

A més, també s’asfaltaran la plaça de la Font i el Camí de l'Ingla des de Talló fins a Santa Magdalena i la carretera que va des de la N-260 fins a Ordèn i Talltendre. Es tracta dels únics accessos rodats fins a aquests nuclis i es troben força malmesos.

Parlen al vídeo: XAVIER PORTA, ALCALDE DE BELLLVER DE CERDANYA

Notícies del Pirineu