Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ja ha posat a la venda els forfets de temporada de les sis estacions d'esquí que gestiona. Es podran adquirir amb descompte a les botigues en línia de les mateixes estacions fins al 28 de novembre. A més, els clients gaudiran de diversos avantatges i promocions i de descomptes de fins al 20%. El sector té previst iniciar la temporada d'hivern 2021-2022 entre el 26 de novembre i el 4 de desembre, en funció de les condicions de neu per aquelles dates.

L'oferta inclou el forfet de temporada FGC Turisme, que dona accés a totes sis estacions (La Molina, Port Ainé, Espot, Vall de Núria, Vallter i Boí Taüll) i també als remuntadors de Tavascan i a les altres estacions d'esquí de fons de Tot Nòrdic. També hi ha els forfets de temporada "territorials", pels qui vulguin esquiar en una sola comarca, que són els de la Cerdanya (La Molina), el Ripollès (Vall de Núria i Vallter) i el Pallars (Espot, Port Ainé i Tavascan). Una altra modalitat és el forfet de temporada d'esquí de muntanya, que permet la pràctica d'aquesta modalitat d'ascens dins de les pistes d'FGC.

El forfet de temporada "FGC Turisme" té actualment un preu en promoció de 660 euros per a adults. Els territorials oscil·len entre els 320 i els 548 euros; i el d'esquí de muntanya, té un preu únic de 140 euros.
Per altra banda i coincidint amb la posada a la venda dels forfets de temporada, ja està disponible també la "promoció 4x3" de La Molina, que permet esquiar quatre dies durant tota la temporada, per 33,75 euros al dia.

D'altra banda, FGC ha anunciat que els aficionats que van adquirir forfets de temporada durant la temporada passada -i que en la majoria de casos gairebé no el van poder fer servir, per les restriccions de mobilitat dictades pel Govern- disposaran de descomptes en la compra de productes aquest any, a la botiga en línia de l'estació on els van comprar.

Notícies del Pirineu