La Seu d’Urgell acollirà aquest divendres a la nit el penúltim concert del Festival Internacional de Fado de Catalunya. El trio musical, format per tres joves músics portuguesos, Fado Em Trio, arriba a la capital urgellenca amb el seu treball ‘Reconstruçao’.

El conjunt es va formar l’any 2013 amb la voluntat d’explorar els idiomes del Fado i la música tradicional portuguesa d’una manera poc convencional. Els artistes: Flora Miranda a la veu, Bernardo Soares al piano i Ricardo Casaleiro al vibràfon i percussió, oferiran un concert amb l’objectiu de fer que la música no tingui barreres ni fronteres.

Aquest acte s’emmarca en la celebració del Festival Internacional de Fado de Catalunya, organitzat per la Fundació Orfeó Lleidatà i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, que arriba a la desena edició.

Fado Em Trio actuarà aquest divendres a les 21h de la nit a la Sala Sant Domènec de la Seu. Les entrades tenen un cost de 12 euros de manera anticipada i 15 euros al concert.

Parlen al vídeo: CAROLINA BLÀVIA, DIRECTORA FESTIVAL INTERFADO

Notícies del Pirineu