La Pobla de Segur tornarà a ser protagonista de la Volta a Catalunya, que l’any que ve celebrarà l’edició número 101. Després d’acollir enguany la sortida de la cinquena etapa, l’Ajuntament i l’organització de la cursa han arribat a un acord per tal que la població torni a ser l’escenari de la sortida d’una de les etapes de la prova. Des del consistori remarquen que accions com aquesta serveixen per promocionar la població.

A banda, Baró assegura que això també serveix per posicionar la Pobla de Segur com a destinació on fer-hi ciclisme i turisme actiu.

L’edició 101 de la Volta es disputarà del 21 al 27 de març de l’any que ve. En el cas de la Pobla, serà la quarta vegada que acollirà la sortida d’una etapa, després de les dels anys 1979, 2018 i 2021.

Parlen al vídeo: MARC BARÓ, ALCALDE DE LA POBLA DE SEGUR

Notícies del Pirineu