El festival gastronòmic Cordeví, que se celebra aquestes setmanes als Pallars, ha arribat a l’equador i ho ha fet amb bones sensacions. Fins ara, totes les activitats han tingut una bona afluència de participant. Justament aquesta setmana el protagonisme se l’han endut unes Jornades Micològiques, organitzades conjuntament pel festival i pel Consell Comarcal del Pallars Jussà. Dos reconeguts cuiners dels Pallars hi han ofert unes sessions de cuina on han maridat els bolets amb la carn de corder.

La resta d’activitats organitzades fins ara també han comptat amb una bona afluència de públic, especialment les relacionades amb la gran novetat d’enguany: la música.

Com el seu nom indica, el festival Cordeví pretén potenciar aquests dos elements tant característics de la cuina pallaresa, la carn de corder i el vi. A més, vol servir de dinamitzador de les fires que es fan al territori els mesos de tardor.

Parlen al vídeo: DOLORS ETXALAR, TÈCNICA PROGRAMA ‘AL TEU GUST ALIMENTS DEL PALLARS’

Notícies del Pirineu