El programa Joves en pràctiques de Garantia Juvenil, impulsat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, ha permès al consell Comarcal cerdà incorporar tres persones en diferents àrees: la de comunicació, la de Serveis Socials i Promoció Econòmica.

Es tracta d'un programa on els nois i noies amb formació superior poden fer tasques remunerades en algun àmbit de l'administració pública i també en entitats socials. Això els permet adquirir aptituds i competència que després els pot facilitar la seva incorporació al mercat laboral.

El programa té lloc d’octubre a abril i els interessats han de tenir entre 16 i 29 anys, haver-se format en estudis superiors i estar actualment a l’atur.
Els joves veuen aquestes pràctiques una oportunitat que els pot obrir portes en un futur.

El programa està impulsat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, la Generalitat, el Servicio Público de Empleo Estatal i la Unió Europea.

SUMARI:El programa Joves en pràctiques de Garantia Juvenil, impulsat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, ha permès al consell Comarcal cerdà incorporar tres persones en diferents àrees: la de comunicació, la de Serveis Socials i Promoció Econòmica.

Parlen al vídeo: NEUS BARALDÉS, TÈCNICA JOVENTUT CONSELL COMARCAL CERDANYA - DANA GÓMEZ, FA PRÀCTIQUES EN L'ÀREA DE COMUNICACIÓ CC

Notícies del Pirineu