La companyia aèria Air Nostrum s’adjudica la ruta que unirà l’aeroport d’Andorra – La Seu d’Urgell amb el de Madrid. La previsió de l’aerolínia és que els vols comencin el pròxim 17 de desembre, amb un cost de 59 euros per trajecte, anada i tornada.

L’aerolínia, franquicia d’Iberia per als vols regionals, ha estat la guanyadora del concurs convocat pel Govern d’Andorra. El seu president Carlos Bertomeu, es mostra molt satisfet perquè la companyia tingui l’oportunitat de connectar el Pirineu amb més de vuitanta destins nacionals, europeus i intercontinentals des de l’aeroport de Madrid.

A partir del desembre l’aeroport d’Andorra – La Seu d’Urgell disposarà de dues freqüencies setmanals, amb vols divendres i diumenges pensats per escapades de cap de setmana i estancies més llargues.

L’horari previst de les sortides serà des de Madrid a dos quarts de tres i des de les instal·lacions situades a Montferrer i Castellbò, a les cinc menys deu. L’aeronau que cobrirà el trajecte serà un model ATR 72-600 amb capacitat per a 72 passatgers.
Tot i que el conveni establia l’inici de les operacions el 10 de gener, la companyia ha demanat inaugurar la ruta al desempre per aprofitar la temporada de Nadal, que també preveu vols els dijous.

Notícies del Pirineu